NB I

Ugrai és Thomas Wils távozhat a Haladástól

Nem tartanak a csapattal az edzőtáborba.

A hétfő délelőtti edzés után buszra száll a Szombathelyi Swietelsky-Haladás és a megyeszékhelytől 285 kilométerre fekvő ausztriai Hinterstoderben edzőtáborozik vasárnapig. Halmosiék a tréningek mellett két meccset játszanak, szerdán az orosz Dinamo Moszkva, vasárnap az osztrák Rapid Wien lesz az ellenfelük – írja a klub hivatalos honlapja.

Nem utazik el a Diósgyőrbe tartó Ugrai Roland, mint ahogy Thomas Wils sem, a belga középpályás minden bizonnyal távozik a zöld-fehérektől. Otthon marad Nagy Patrik, Sasa Popin, Medgyes Zoltán és Gyürki Gergő, utóbbit biztosan, előbbieket vélhetően Sopronba adja kölcsön a klub. A sérüléséből felépülő Katona Máté és Fehér Zoltán itthon készülnek. A próbajátékon szereplő Peres Csabára nem tart igényt Mészöly Géza.

A csapattal tart viszont a 23 éves kapus, Lévai Gergő, aki legutóbb az osztrák negyedosztályú Eberauval nyert bajnokságot. Lévai egyébként a közelmúltban elhunyt Szarka Zoltán unokája.

Az utazó keret: Rózsa, Gyurján, Lévai – kapusok. Schimmer, Angyal, S. Wils, Hegedűs, Jagodics, Jánvári, Bosnjak, Németh M., Rácz, Jancsó, Tóth Máté, Kovács L., Iszlai, Szőke, Calvente, Gaál, Williams, Garda, Martínez, Halmosi, Tihanyi, Tóth Martin, Török, Soós, Ars – mezőnyjátékosok.

– Délelőttönként elsősorban az erőgyűjtésé lesz a terep, délután labdás foglalkozás szerepel a programban – mondta Mészöly Géza.

Olvasói sztorik