NB I

Javított a Debrecen szlovák riválisa ellen

Kiütéssel győzött a Loki.

Felkészülési mérkőzés
DVSC-TEVA – MFK Zemplín Michalovce 6-1 (3-0)

Debrecen-Pallag. Vezette: Berke.
DVSC: Radosevic – Jovanovic (Nagy K. 65.), Brkovics, Kinyik, Nagy Z. (Virág 46.) – Mészáros K. (Bíró 46.), Varga J., Ludánszki, Bereczki – Tisza (Kertész 63.), Castillion (Tóth M. 55.)
Gólszerzők: Bereczki (10.), Varga J. (18.), Mészáros K. (43.), Tóth M. (64.), Kertész (80.), 6-0 Bíró (85.), ill. Bellas (88.)

Második mérkőzését is lejátszotta pallagi edzőkomplexumában a Debreceni VSC a Zemplín Michalovce ellen. Az eredmény jelentősen kedvezőbb lett, mint a két órától kezdődő találkozón, hiszen a Loki 6-1-re győzött – számolt be a dvsc.hu.

Az első gólt a 10. percben szerezte a DVSC, Tisza passzából Bereczki volt eredményes. Nyolc percre rá ismét Tisza adott asszisztot, egy szögletet csavart Varga József fejére. Mi több: a harmadik gólpassz is az ő nevéhez fűződik, a félidő előtt nem sokkal a friss igazolás Mészáros Karolt ugratta ki a jobb oldalt, a szlovák támadó pedig 15 méterről betalált.

A 64. percben a próbajátékos Tóth Milán, tíz perccel később az ő passzából Kertész, a 85. percben Vargáéból Bíró volt eredményes és csak ezután jött a szlovák gól: az első meccshez hasonlóan Bellas lőtt a debreceni kapuba.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik