NB I

Depor-játékos érkezik a Diósgyőrhöz

Lapértesülés szerint támadót igazol az Egervári-csapat.

Egy hete kezdte meg a felkészülést a 2016–2017-es évadra a Diósgyőri VTK NB I-es csapata, és eddig egy új játékos érkezett a piros-fehérek keretéhez, a magyar válogatottban korábban szerepelt Lázár Pál, aki a Debreceni VSC-TEVA együttesétől szerződött az Avas-aljára – foglalta össze az Észak-Magyarország.

A másik új fiú az immár az első csapat keretének teljes jogú tagjaként jegyzett, saját nevelésű játékos, Szabó II. Balázs szerdán csatlakozott a többiekhez, de nem egyedül, ugyanis több olyan fiatal társa, akik az NB III-as DVTK-tartalék együttesben szerepeltek májusban, illetve június elején, csak most kapcsolódtak be a munkába, név szerint Zöldesi Illés, Boros Gábor, Csicsvári Milán, Kövér Kristóf, Mahalek Marcell, Oláh Bálint és Szabó I. Balázs.

Érkeztükkel 27 fősre duzzadt a DVTK kerete – amelybe beleértendő a szintén saját nevelésű Ternován Patrik is, akinek a leszerződtetését néhány napja jelentette be a klub –, de többeknek közülük a hónap végén lejár a szerződése. Utóbbiak közül Grumics távozása biztosra vehető, és Koman és Egerszegi maradása is kérdéses, nekik az edzőtáborba utazásig, június 20-ig kellene színt vallaniuk arról, hogy maradnak-e vagy távoznak, mert utóbbi esetben nem biztos, hogy tagjai lennének a bükfürdői összetartásra utazó Diósgyőrnek.

Annak a keretnek, amelynek egy spanyol játékos nagy valószínűséggel tagja lesz. Ugyanis az Észak-Magyarország információi szerint egy támadó játékos érkezhet csütörtökön vagy pénteken a DVTK-hoz, egy olyan labdarúgó, aki pályafutása során játszott a Deportivo La Coruna gárdájában is.

Olvasói sztorik