NB I

Komoly érkezők lehetnek az NB I újoncánál

Mezőkövesdre igazolhat az NB II gólkirálya és egy diósgyőri alapember is.

Az NB I-be visszajutó Mezőkövesd Zsóry FC vezetősége már gőzerővel dolgozik a csapat megerősítésén, és a Rangadó.hu információi szerint az egyik kiszemelt a Diósgyőri VTK középpályása, Nikházi Márk, aki bár élő szerződéssel rendelkezik a miskolciaknál, kivásárolnák őt a kövesdiek.

A másik lehetséges igazolás a Zalaegerszegi TE fiatal tehetsége, az előző szezon NB II-es gólkirálya, Daru Bence. A zalaiak támadója 22 találattal végzett az élen legutóbb, ez a teljesítmény pedig úgy tűnik felkeltette a mezőkövesdiek érdeklődését.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy Rudolf Gergely neve is szóba került Pintér Attila csapatánál, nagyon úgy tűnik tehát, hogy komoly erősítéseket tervez az újonc.

Természetesen nem csak érkezők, hanem távozók is lehetnek Mezőkövesden, az utóbbiak névsorához tartozhat a csapatkapitány Hegedűs Dávid, akinek június végén lejár a szerződése, a vezetőség azonban nem tett ajánlatot a középpályásnak.

Hogy Pintér Attila marad-e az edző, továbbra sem tudni biztosan. A Rangadó.hu értesülése szerint Bene Ferenc menesztése után Gyirmóton három jelölt volt: Pintér, Horváth Ferenc és Bekő Balázs, de tárgyaltak Lucsánszky Tamással is.

Most már csak kétismeretlenes az egyenlet, Pintér válaszára várnak, és ha ő nemet mond, akkor jöhet Horváth Ferenc.

Olvasói sztorik