NB I

Honvédos védőre és felcsúti kapusra hajt a Loki?

Továbbra is nagyon aktív a játékospiacon a Debrecen.

Három esztendő után nem hosszabbította meg a lejáró szerződését a DVSC-TEVA és Lázár Pál, a jobbhátvéd így szabadon távozhatott Debrecenből, állítólag az Újpest élénken érdeklődik iránta.

A Hajdú-bihari Napló értesülései szerint a Loki már ki is szemelt egy labdarúgót Lázár pótlására, mégpedig a Budapest Honvéd jobb oldali védőjét, Botka Endrét. A huszonegy esztendős futballista alapember a kispestieknél és a transfermarkt.de oldal szerint értéke 350 ezer euró. A játékosnak 2018. június 30-ig van élő szerződése a piros-fekete klubnál.

Persze, az is elképzelhető, hogy a cívisvárosiak házon belül oldják meg a szituációt, ugyanis a középpályás Aleksandar Jovanovic játszott már a hátvédsor jobb oldalán, ebben az esetben Nagy Zoltán lenne a bosnyák játékos alternatívája az említett poszton.

Szintén vissza-visszatérő szóbeszéd, hogy a hétszeres bajnokcsapat a ZTE-ből szeretne erősíteni, állítólag az egerszegiek csatárát, Daru Bencét költöztetnék a Hajdúságba. A Zalaegerszeg nem jutott fel az élvonalba, ezért elképzelhető, hogy az NB II-ben ebben a szezonban 22 gólt termelő hórihorgas labdarúgó osztályt vált a nyáron.

Bár a debreceni csapatnál négy kapus is rendelkezésre áll Bozidar Radosevic, Verpecz István, Balogh János és Slakta Balázs személyében, a Videoton drukkerei körében tartja magát az a pletyka, hogy a Puskás Akadémia szerb hálóőre, a Videotonnak kölcsönadott Braniszlav Danilovics a DVSC-ben köthet ki. A jelek szerint a szerb játékos sem a Puskásnak, sem a Videotonnak nem kell – a Loki lecsaphat rá.

Olvasói sztorik