NB I

Albérletben marad a Haladás

A következő bajnokságban is Sopronban szerepelnek.

A Haladás Sportkomplexim építése miatt a tavasszal Sopronban vívta hazai mérkőzéseit a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es csapata. Hat bajnokit játszottak Sopronban Halmosiék, és a csupán egy vereség is mutatja, a játékosok viszonylag hamar belakták a városi stadiont. Eldőlt, hogy a következő bajnokságban, tehát ősszel és tavasszal egyaránt is itt rendezi hazai mérkőzéseit a zöld-fehér gárda.

– Mind a szakmai stáb, mind a játékosok, mind pedig a csapatot nagy számban elkísérő szurkolóink elégedett volt a soproni körülményekkel, így az MLSZ felé hazai pályaként ismét a soproni stadiont jelöltük meg – tudta meg a klubhonlapTóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától.

– Szívélyes vendéglátóknak bizonyultak a soproniak és, a helyi drukkerek is kilátogattak a Haladás meccsiere. S mert nem is volt más alternatívánk, a következő bajnokságban is a Hűség Városában rendezzük hazai meccseinket. Változatlanul elindítjuk a nagy népszerűségnek örvendő ingyenes különvonatokat a mérkőzésekre és elképzelhető, hogy lesznek újdonságok is.

Olvasói sztorik