NB I

Meglepetésemberekkel utazott az ausztriai edzőtáborba a Videoton

Lang Ádám és Juhász Roland természetesen nem lesznek ott a felkészülésen, ők a franciaországi Eb-re utaznak a válogatottal.

A Videoton utazó kerete

Kapusok: Kovácsik Ádám, Horváth Tamás, Gyánó József, mezőnyjátékosok: Loic Nego, Paulo Vinícius, Heffler Tibor, Fejes András, Stopira, Szolnoki Roland, Pölöskei Zsolt, Kovács István, Sejben Viktor, Filipe Oliveira, Pátkai Máté, Simon Ádám, Géresi Krisztián, Asmir Suljic, Feczesin Róbert, Tischler Patrik, Bódi Ádám, Barczi Dávid, Lorentz Márton, Zsótér Donát, Varga Bence, Schiller Patrik.

A Videoton június 6-16. között Ausztriában, a magyar határhoz közel lévő Bad Tatzmannsdorfban edzőtáborozik. Az utazó keret tagjai közt 3 kapus és 22 mezőnyjátékos található. Stopira a csapattól külön, de még a mai nap megérkezik Ausztriába. Ő egyébként eddig hazája válogatottjában szerepelt – írja a klubhonlap.

Kovácsik Ádám és Gyánó József mellett a harmadik kapus Horváth Tamás, aki az előző szezonban Mezőkövesden szerepelt kölcsönben. Az NB III-as csapatból Schiller Patrikot került be az utazó keretbe, amelyben a Puskás Akadémiától, kölcsönből visszatérő Zsótér Donát is ott van.
Lang Ádám és Juhász Roland természetesen nem lesznek ott a felkészülésen, ők ugyanis a franciaországi Eb-re utaznak a magyar válogatottal.

Olvasói sztorik