NB I

Hat gólt hozott a DVSC első edzőmeccse

Egymás közötti játék zárta a hetet Debrecenben – Petrovicsról még nem döntöttek.
Felkészülési mérkőzés
Debreceni VSC-TEVA (kék) – Debreceni VSC-TEVA (piros) 5-1 (3-0)
Debrecen
DVSC (kék): Verpecz – Kinyik, Ludánszki, Mészáros N., Barna Sz. – Bereczki, Szakály P., Petrovics – Kulcsár, Tisza T., Takács T.
DVSC (piros): Balogh J. – Nagy Z., Brkovics, Szatmári Cs., Ferenczi – Djelmic, Szekulics, Holman, Jovanovics – Castillion, Horváth Zs. Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Tisza T. (2 – az elsőt tizenegyesből), Bereczki (2), Takács T., illetve Jovanovics

Egymás közti játékkal zárta a felkészülés második hetét a Debreceni VSC-TEVA együttese a Debreceni Labdarúgó Akadémia centerpályáján szombaton délelőtt. A „házi meccsen” hiányzott a csapatból Korhut Mihály, aki a magyar válogatottal készül az Európa-bajnokságra, Varga József, aki injekciós kezelést kap, illetve Máté Péter, aki szintén könnyebb sérüléssel bajlódik. Ők a jövő héten már csatlakoznak a csapathoz. A találkozón pályára lépett a macedón válogatott próbajátékos, Milovan Petrovics, akinek a leigazolásáról később születik döntés – írja a klub honlapja.

A kétszer harmincperces egymás közti meccs első félidejében Tisza Tibor először büntetőből, majd nem sokkal később egy szép akciót követően talált be. A félidő vége előtt egy jobboldali beadásra Bereczki Dániel érkezett tisztán, majd lőtt az üres kapuba. A második játékrész legelején szintén Bereczki volt a főszereplő, a fiatal játékos egy gyönyörű csel után szerzett gólt. Pár perc múltán Horváth Zsolt lövését védte bravúrral Verpecz, ám a kipattanó labdát Jovanovics közelről lőtte be, így szépítettek a „pirosak”. A végén még Takács Tamás is betalált, így kialakult az 5-1-es végeredmény.