NB I

Varga sérült lába nem bírta a terhelést, kiszállt az edzésből

Több sérültje is van az Európa Ligára készülő DVSC-nek.

Több hiányzóról adott hírt a Debreceni VSC-TEVA honlapja.

Slakta Balázst nemrég műtötték meg. A fiatal kapus elkezdte a rehabilitációt, a jövő hét második felében már kocoghat. Dusan Brkovics a vádlija miatt kihagyott két napot, de szerdától már ő is teljes értékű munkát végez – derül ki a DVSC honlapjánakbeszámolójából.

Máté Péter szintén kihagyta a csütörtök délutáni edzést, mert bekeményedett a vádlija, ezért ő pihenőt kapott. Péntek délután könnyed átmozgatás lesz a program a számára.

Sándor Tamásra is hamarosan műtét vár, ugyanis levált egy porcdarab a térdízületében. Jelen pillanatban a lába erősítése folyik. Berdó Péter Szombathelyen játszott szerdán, ahol rásérült korábbi közelítőizom-sérülésére. Most egy mikroszakadás van combjában. Körülbelül tíznapos rehabilitáció vár rá, utána csatlakozhat a csapathoz.

Varga József a mediális bokaszalagját fájlalta, az orvosi stáb úgy döntött, injekciót ad neki. A játékos két nap pihenőt kapott, pénteken pedig könnyített formában újra edzett, viszont még nem tökéletes a lába, ezért kiszállt az edzésről. A délután folyamán újabb vizsgálatok várnak rá.

Olvasói sztorik