NB I

Közeleg Batik Bence visszatérése

Két műtéten esett át, de már erősíti a lábát.

Két térdműtét, rengeteg fájdalom és egy kihagyott szezon – a 22 esztendős Batik Bence rendkívül nehéz időszakot akar végre maga mögött hagyni. A Ferencváros játékosának eltökéltségét és akaraterejét látva azonban egy percig sem lehet kételkedni abban, hogy Bence nemcsak fizikailag, de lelkileg is százszor erősebben tér vissza, mint amilyen sérülése előtt volt – írja exkluzív interjújában a Fradi-honlap.

– Két műtéten vagyok túl. Az első után, amikor a kellő időpontban elkezdtük a láberősítést, sajnos fájdalmaim voltak, így a második operációra is szükség volt. A második műtétem után most vagyok az ötödik hónapban. Harmadik hete csinálom a lábedzéseket, nagyon kemény tréningeket végzünk, de érzem, hogy fejlődik, erősödik a lábam, ezért pozitív ez az időszak.

Az interjúból kiderül, a Fradi fiatalja most már edz, folyamatosan gyakorol, és lassan a csapat futótréningjeibe is bekapcsolódhat. Az út még hosszú, de nagyon mélyről jött, és nagyon elszánt.

– Az elején olyan fájdalmaim voltak, amit embernek nem kívánok. Két hónapig csak háton fekhettem, napi három órát aludtam, és csak vécére tudtam kimenni. Kemény megpróbáltatások vannak mögöttem, de túléltem, itt vagyok, és azért dolgozom, hogy minél előbb a csapattal legyek. Huszonkét éves vagyok, és bár jó lett volna ezt az évet végigjátszani, ha helyre teszem a lábamat, akkor a karrierem még előttem van. Nem szabad kapkodni, fontos, hogy erős lábakkal térjek vissza – mondta Batik, hozzátéve, hogy ismét a Fradi kezdőjébe vágyik, és mindent meg is tesz azért, hogy újra a pályán legyen.

A teljes interjú itt olvasható.

Olvasói sztorik