NB I

Vasas: felépült, a csapattal kezdi a felkészülést a védő

Hangya Szilveszter szerint előrébb léphetnek a tabellán jövőre.

– A combhúzódásom már teljesen meggyógyult, így semmi akadálya nem lesz annak, hogy a hétfőn kezdődő felkészülést együtt végezhessem csapattársaimmal – nyilatkozta a Vasas honlapjánakHangya Szilveszter.

A bal oldali védőt az áprilisi, DVTK elleni hazai mérkőzés 34. percében, 0-1-es állásnál le kellett cserélni, mert a jobb combhajlító izma meghúzódott, így az utolsó három meccsen már nem játszhatott.

– Már a május 5-én elkezdődött szabadságunk előtt elkezdtem az egyéni edzéseket, hogy ne legyen lemaradásom a többiekhez képest, és természetesen a kötelező edzéstervet is lelkiismeretesen végigcsináltam. Ezért úgy vélem a fizikai erőnlétem a sérülésem előtti szinten van. Az elmúlt négy hetet a szüleimnél töltöttem Baján, emellett néhány napot pihentem a Balatonon.

– Tavasszal mindvégig bíztam magunkban, hogy sikerülni fog a bennmaradás. Ebben szerintem rendkívül fontos szerepe volt Michael Oenning vezetőedzőnk érkezésének, mert egy olyan pozitív gondolkodásmódot hozott magával, amit a csapat jól fogadott és magáévá tett. Nagyon örülök, hogy Oenning mester maradt továbbra is az edzőnk. Kiváló szakembernek tartom, és nagyon sok mindenben segített a csapatnak a nehéz időszakokban.

– Még kétéves szerződés köt a Vasashoz. Nagyszerűen érzem magam a csapatban, a szurkolóink csodálatosak. Ha ez a fiatal társaság együtt marad, szép eredményeket érhetünk majd el. Nagyon bízom abban, hogy az új bajnoki idényben már nem a kiesés ellen fogunk harcolni, és sikerül a tabellán néhány helyet előbbre lépnünk.