NB I

Laczkó Zsolt majdnem a Videotonhoz igazolt

A Békéscsabától távozó korábbi válogatott védő iránt Lengyelországból, Ausztriából és Görögországból is érdeklődnek.

Mint ismert, az élvonaltól búcsúzó Békéscsaba 1912 Előre válogatott szélsője, Laczkó Zsolt rögtön a kiesés után kijelentette: nem szeretne az NB II-ben futballozni, ezért nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését és biztosan távozik a liláktól. A 29 éves, 22-szeres válogatott játékos jövőjével kapcsolatban keveset lehetett hallani, pedig időközben majdnem új klubot talált magának.

A Rangadó.hu ugyanis biztos forrásból úgy értesült, hogy Laczkó Zsolt szóban minden megegyezett az ezüstérmes, nagy terveket szövögető Videotonnal, ám az utolsó pillanatban az igazolás meghiúsult.

– Igaz a hír, a Videotonnal már szóbeli megállapodást kötöttünk, igazából mindenben megegyeztünk, de egyéb okok miatt végül úgy alakult, hogy nem igazolok Székesfehérvárra – kezdte a Rangadó.hu megkeresésére Laczkó Zsolt, aki jelenleg is csapatot keres, és azon van, hogy minél előbb eldőljön a sorsa.

– Szerencsére érdeklőkből nincs hiány. Külföldi és magyar klubokkal is kapcsolatban vagyok, és remélem, hogy minél előbb pont kerül az ügyem végére – folytatta a korábban Angliában és Olaszországban is légióskodó játékos. – Annyit elmondhatok, hogy Lengyelországból, Görögországból és Ausztriából is érkezett megkeresés, a magyar csapatokat azonban nem szeretném nevesíteni.

Olvasói sztorik