NB I

Barczi távozik Diósgyőrből – HIVATALOS

A mai napon közös megegyezéssel felbontotta klubunk és Barczi Dávid a két fél között június 30-án lejáró szerződést – írja a www.dvtk.eu.

Barczi Dávid 2013. nyarán érkezett Diósgyőrbe és 76 bajnoki mérkőzésen 5 gólt szerzett. Emellett tagja volt a DVTK Ligakupa-győztes, Magyar Kupa-döntős csapatának, és szerepelt az Európa Liga selejtező mérkőzésein is.

Korábban írtuk:

A bal oldali középpályást három éve szerződtette a klub akkori sportigazgatója, Kovács Zoltán. Mivel a duó korábban az Újpest FC-nél is együtt dolgozott, így a Videoton lehet a harmadik olyan klub, ahol majd együtt tevékenykednek, hiszen Kovács Zoltán jelenleg Székesfehérváron sportvezető, és a hírek szerint Barczi oda tart. Ám előtte, a mai napon még Diósgyőrbe jön, hogy felbontsa a jövő hónap végén amúgy is lejáró szerződését, hogy már júniusban munkába állhasson új klubjánál – írja a www.boon.hu.

– Van ilyen, hogy egy játékos más klubot választ. Annyi történt, hogy nem a mi ajánlatunkat fogadta el, amelyet az itt mutatott eddigi teljesítménye alapján alakítottunk ki – mondta Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Mivel a szerződése a jövő hónap végén lejárt volna, és oda megy, ahová csak akar, maradni pedig nem akart, partnerek voltunk abban, hogy egy hónappal lerövidítsük a szerződését. Így nekünk egy hónappal kevesebb bért kell fizetnünk neki, ő pedig akadály nélkül megkezdheti a felkészülést az új csapatával júniusban.

Olvasói sztorik