NB I

Risztevszki nehezen illeszkedett be

A Vasas védője örül a bennmaradásnak.

Ahogy Mirko Ivanovszki, a Videoton korábbi csatára kijátszotta magát a macedón válogatottból, úgy került be a Vasas védője, Kire Risztevszki. Az angyalföldiekkel bennmaradó játékos most a klub honlapjánaknyilatkozott.

– Az volt a célom a Vasasban erre a szezonra, hogy segítsek benntartani a csapatot. Ez sikerült is, ami új erőt és motivációt adhat arra, hogy a következő idényben még jobban teljesítsek. Ami a beilleszkedést illeti: eleinte nem volt könnyű, mivel új voltam a klubnál és az országban is. Meg kellett ismernem a csapatot és a klubot is, szerencsére befogadó volt a közeg és a délszláv játékosok is sokat segítettek – nyilatkozta Risztevszki.

– A legpozitívabb természetesen a bennmaradás kiharcolása, ez látható volt a szurkolók szeretetén is, amit főleg az utolsó mérkőzéseken tapasztaltunk. A Vasas-drukkereknek nagyon fontos a csapatuk, ezt jó látni. Remélem, a következő szezonban is ilyen sokan lesznek a mérkőzéseinken, ami rengeteget segít nekünk a pályán. A rossz oldalon azt tudom megemlíteni, hogy nem tudtuk hamarabb bebiztosítani a bennmaradást, legalább a vége előtt 2-3 fordulóval, mert úgy vélem a csapatban benne volt a minőség – mondta a vasasfc.hu-nak a védő.

Olvasói sztorik