NB I

Horváth Ferenc a fő jelölt a Vasas kispadjára?

Információink szerint nem marad sokáig csapat nélkül a Székesfehérváron nem marasztalt szakvezető.

Az NB I-es tagságát nagy csatában meghosszabbító Vasas különös hétfői közleményéből már lehetett arra következtetni, hogy edzőváltás előtt áll a klub. Vancsa Miklós, az angyalföldiek ügyvezető igazgatója így fogalmazott:

– Először is: Michael Oenningnek lejár a szerződése. Már túl vagyunk vele egy tárgyaláson. Egyeztetnünk kell álláspontjainkat a csapat jövőjéről. A tavaszi mérkőzések alapján azt mondhatom, hogy jó néhány dologban nem értettünk egyet, nem mindent láttunk egyformán.
Azt kell tisztáznunk elsősorban Michaellel, hogy nagyon másképpen látjuk-e a jövőt, vagy sem. Ha nagyon eltérnek a szakmai álláspontjaink, akkor nyilván nem vele folytatjuk. Ha viszont közel azonosak a meglátásaink, akkor a kisebb különbségeket át tudjuk hidalni és ebben az esetben Michael folytathatja a januárban megkezdett munkát.

A Rangadó.hu kedden megkereste a német trénert, aki annyit mondott, nem szeretne erről beszélni. Michael Oenning hozzátette, éppen a szabadságát tölti Németországban, s ha bármilyen fejlemény történik, az olvasható lesz a klub hivatalos honlapján.

A Rangadó.hu megbízható forrásból úgy értesült, már szinte bizonyos, a Vasas nem a német mesterrel képzeli el a jövőt. A csapatot Horváth Ferenc veheti át, aki hiába hozta fel a Videotont az NB I második pozíciójába, Székesfehérváron nem volt maradása. A korábbi válogatott támadó piacképes edzőnek számít, nem túlságosan hosszú karrierje során irányította a Vecsés, a Szigetszentmiklós, a Kecskemét, a Paks, valamint a Győr felkészülését is. A Vasas lesz az új név a palettán?

Olvasói sztorik