NB I

„Leszurkoltátok a tízezer ferencvárosit… látszik, mennyivel jobbak vagytok, mint ők”

Balajcza Szabolcs a vesztes kupadöntő után a szurkolóknak mondott köszönetet.

Szombat este a Ferencváros otthonában, pályaválasztóként lépett pályára az Újpest a Magyar Kupa döntőjében a Fradi ellen. A lila-fehérek egy hajrában bekapott góllal 1-0-ra maradtak alul, így az együttes kapusa, Balajcza Szabolcs érthetően csalódottan nyilatkozott a klub Facebook-oldalán. Azonban a végig remek hangulatot teremtő, gyakorlatilag a hazai publikumot is túlharsogó újpesti szurkolók teljesítményét kiemelte.

– Jobb volt, sokkal jobb volt, mint a csapat teljesítménye. Nagyon sajnálom ezt a mérkőzést, nem csak miattunk, hanem miattatok is. Óriási hangulatot teremtettetek és megint leszurkoltátok a tízezer ferencvárosit. Nagyon rosszul esett, hogy rengeteg negatívumot kaptunk az ezüstérem átvételekor, látszik, hogy ti mennyivel jobbak vagytok, mint ők – mondta szurkolóiknak címezve Balajcza Szabolcs.

A mérkőzést követően Nebojsa Vignjevics vezetőedző is megszólalt, s szintén kiemelte az újpesti szurkolást.

– Sajnos nem sikerült elég agresszíven játszanunk, és megint hiányoztak az utolsó jó passzok a csapatnál. A középpályán ugyan sikeresen vettük fel a harcot az ellenféllel, azonban a zöld-fehér kapu előtti húsz-huszonöt méteres területen képtelenek voltunk veszélyesen futballozni. Sajnálom a vereséget, szerettünk volna méltóképpen búcsúzni a szezontól, ami így nem sikerült. Köszönöm a szurkolóinknak az egész éves támogatásukat, és a döntőre varázsolt fantasztikus atmoszférát – idézi a szakembert az Újpest honlapja.

Olvasói sztorik