NB I

Fejes 2018-ig biztosan marad a Videotonban

Hosszabbított a védő.

Fejes András 1988. augusztus 26-án született Székesfehérváron. A klub legendája, Fejes Gábor fia a 2007–2008-as szezonban debütált az NB I-ben. A Vidi első csapatában 60 tétmeccsen szerepelt, kölcsönben játszott az MTK-nál és Siófokon is. A ballábas védő 2018 nyaráig hosszabbította meg szerződését – számolt be a klub honlapja.

– Boldog vagyok, sokat jelent nekem, hogy továbbra is számít rám a Vidi. Azt hiszem, senkinek nem kell megmagyarázni ezt, hiszen fehérvári srácként, a fél életemet a Vidiben töltöttem. Ez az otthonom, ideköt minden. A célom az, hogy a jövőben még többet hozzátehessek a Vidi sikereihez. Édesapám nagy örökséget hagyott rám, hiszen játszott az első NB I-es meccsen a Sóstói Stadionban, később pedig az első villanyfényes találkozón is. Nekem pedig ezzel a szerződéshosszabbítással megadatott a lehetőségem arra, hogy amennyiben minden jól alakul, akkor játszhassak majd az új Sóstói Stadionban, és ezzel én is tovább öregbíthetem a Fejes nevet itt Székesfehérváron – mondta a vidi.hu-nak Fejes András.

fotó: Vidi.hu

– Nagyon örülök, hogy gyorsan sikerült megállapodnunk Fejes Andrással, aki ebben a bajnokságban is bizonyította, hogy számíthat rá a szakmai stáb, hiszen jól megoldotta a feladatait azokon a bajnokikon, amikor kezdőként játszott. Hiányposzton szerepel, a ballábas játékosokért nagy harc dúl a piacon, ezért is tartom nagy pozitívumnak, hogy nálunk két jó labdarúgó is van erre a pozícióra. Külön öröm, hogy ismét egy sajátnevelésű, Fehérvárhoz és a Vidihez ezer szállal kötődő játékossal tudtunk megállapodni a közös folytatásról” – nyilatkozta a szerződések aláírása után Kovács Zoltán sportigazgató.

Olvasói sztorik