NB I

76 ezer drukkert hív szurkolói ankétra a Ferencváros

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor ígéretének megfelelően újabb ankétra hívja a szurkolói kártyával rendelkező zöld-fehér szimpatizánsokat a Groupama Arénába – írja a fradi.hu.

Első körben a leghűségesebb bérleteseknek nyílt lehetőségük március 24-én személyesen is feltenni kérdéseiket Kubatov Gábor elnöknek és Thomas Doll vezetőedzőnek. Az idei második ankéton, ahogy azt a klub a kint maradást választott szurkolói csoportok vezetőinek megígérte, mind a 76 ezer szurkolói kártyával rendelkező zöld-fehér szimpatizánsnak szeretnének lehetőséget adni a találkozásra. Ez a kínálkozó alkalom egy újabb szurkolói ankét az új szentélyben, a Groupama Arénában.

Az ankét időpontja április 21., csütörtök, 18 óra, a tervek szerint két órás lesz a találkozó. A szurkolók a Groupama Aréna C3-C5 szektorában foglalhatnak helyet érkezési sorrendben. A beléptetés
a Sas szobor felől, a C1-C6 szektorok részére fenntartott beléptető kapukon át lesz, kapunyitás 17 órától. A szurkolói kártyáját feltétlenül vigye magával mindenki.

Olvasói sztorik