NB I

Nem változik a Haladás–Fradi helyszíne

Sopronban zárja a bajnok a szezont.

Nem változik az utolsó fordulóban sorra kerülő Szombathelyi Swietelsky-Haladás – Ferencvárosi TC OTP Bank Liga-mérkőzés helyszíne – jelezte a szombathelyiek hivatalos honlapja.

Mint arról a Rangadó.hu elsőként beszámolt, a ferencvárosi vezetők szerették volna, hogy a 33. fordulóban sorra kerülő Szombathelyi Swietelsky-Haladás – FTC mérkőzés pályaválasztói jogát felcserélve a Groupama Arénában rendezzék a meccset, így Bödéék hazai környezetben vehették volna át a bajnoki aranyérmeket.

A találkozóra azonban az eredeti kiírás szerint Sopronban kerül sor – így döntött a vasi klubvezetés.

– Csütörtökön a mi, a ferencvárosi és a soproni biztonsági szolgálat munkatársai egyeztetést tartanak Sopronban a Haladás–FTC meccsel kapcsolatban – mondta a Haladás-honlapnak Tóth Miklós, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás ügyvezető igazgatója. – A mérkőzésre tehát az eredeti tervek és sorsolás szerint Sopronban kerül sor. Miután a zárófordulóról van szó, az MLSZ csak az utolsó előtti kör után jelöli ki a forduló mérkőzéseinek pontos kezdési időpontját. A kiesés elöl menekülő és az Európa Liga -helyekért versenyben lévő együttesek meccseit ugyanis egy időpontban kell majd kezdeni.

Olvasói sztorik