NB I

DVSC: Szakály, Brkovics és Sidibe nélkül a Paks ellen

A DVSC-TEVA kedden a Videoton ellen játszott bajnoki mérkőzést, amelyen 1-0-s vereséget szenvedett. Szombaton sem vár könnyebb feladat a csapatra, a Paks otthonából kellene elhozni a három pontot az OTP Bank Liga 27. fordulójában.

– A legutóbbi mérkőzésünkön, a Videoton ellen voltak hibák, amiket elkövettünk, például a gól előtt, hiszen a mélységi indítást több embernek le kellett volna koordinálni, és nem lett volna szabad, hogy az ellenfél eljusson a beadásig. A második félidőben tíz emberrel masszívak voltunk, a hazaiak nem igazán tudtak nagy helyzetet kialakítani, viszont ez ránk is igaz volt. A vége felé próbáltunk kockáztatni, eljutottunk a Videoton kapuja elé, de nem olyan megoldásokat választottunk, amit kellett volna – beszélt Kondás Elemér vezetőedző a klub honlapjána legutóbbi bajnokiról, majd rátért a Paks elleni összecsapásra. – Eddig is nagyon fontos volt minden pont, ezúttal is így lesz. Pakson sosem könnyű játszani, de törekednünk kell a sikerre. Sorra játsszuk a meccseket, viszont ez a többi csapatról is elmondható. Nekünk talán annyiból rosszabb, hogy sokat kell utazni, ami fárasztó lehet, de ezt is meg kell oldanunk, mert mindenképpen meg akarjuk nyerni a találkozót.

Lesznek hiányzók a Pakson 20.45-kor rendezendő mérkőzésen, hiszen Szakály Péter eltiltott öt sárga lap miatt, míg Dusan Brkovicsot legutóbb kiállították, ezért nem léphet most pályára. Ibrahima Sidibe még mindig sérült, rá sem számíthat tehát a szakmai stáb.

Olvasói sztorik