NB I

Van az a pénz? A Fradi ellen feladhatja pályaválasztói jogát a Haladás

Elképesztő információ birtokába jutottunk: a Fradi kérésére nem „otthon”, vagyis Sopronban játszik a Haladás az utolsó fordulóban. Még az is lehet, hogy a Groupama Aréna lesz a meccs helyszíne…

A Rangadó.hu értesülései szerint a Ferencváros azzal a kéréssel fordult a szombathelyiekhez, hogy mondjanak le a pályaválasztói jogukról az NB I utolsó, 33. fordulójában. Az FTC a szurkolóinak szeretne „kedveskedni” a gesztussal. Úgy tudjuk, a soproni pálya – ahol az új stadionra váró Haladás szerepel – helyett szóba került Felcsút, vagy Győr, ahová könnyebben eljutnának a fővárosi drukkerek.

Mi több, még az is előfordulhat, a fradisták a saját létesítményükben, a Groupama Arénában ünnepelhetik a 12 év után bajnoki aranyérmet szerző együttest.

– Érkezett a klubhoz ilyen irányú megkeresés, ám egyelőre nincs döntés – árulta el Tóth Miklós, a vasiak ügyvezetője. Állítólag sok függ attól, hogy szerepel a Haladás az április 30-i találkozóig, magyarán: mekkora téttel bír majd az FTC elleni ütközet.

No persze, minden bizonnyal az sem elhanyagolható, a Ferencvárosnak mennyit ér meg a szokatlan kérés, illetve az esetleges helyszíncsere…

Olvasói sztorik