NB I

MLSZ Fegyelmi: Ramírezt két meccsre eltiltották

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága az április 5-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

OTP Bank Liga

Cristian Ramírez (FTC), mert amikor a labda számára nem volt megjátszható közelségben, megrúgta ellenfelét, 2, Pátkai Máté (Videoton) 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

A fegyelmi bizottság a Honvéd–Videoton mérkőzéssel kapcsolatban a Honvédot, mint visszaesőt, szurkolóinak másokat megbotránkoztató magatartásáért (az ellenfél és más sportszervezetek szidalmazása) 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Merkantil Bank NB II

A fegyelmi bizottság a mérkőzés játékvezetőjének kiegészítő jelentése és a mérkőzésről készült képfelvétel alapján a Dunaújváros–Szolnok mérkőzésen kiállított Fritz Attila (Szolnok) ellen elrendelt fegyelmi eljárást, mivel a fegyelmi vétséget nem követett el, megszüntette, egyúttal Vermes Krisztián (Szolnok) ellen, aki a fegyelmi vétséget elkövette, a fegyelmi eljárást elrendelte, és 1 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre eltiltotta.

Daru Bence (ZTE) 1, Kiss László (Balmazújváros), mint visszaeső, 2, Ribánszki László (Kisvárda) 1, Jancsó András (Sopron) 1, Szepessy Róbert (Szigetszentmiklós), mert ököllel megkísérelte megütni ellenfelét, 2 soron következő felnőttbajnoki mérkőzésre eltiltotta.

A fegyelmi bizottság az Ajka–Kisvárda mérkőzéssel kapcsolatban a Kisvárdát, mint visszaesőt, szurkolóinak rendzavarása (földdarabokat dobáltak célzottan az asszisztens irányába, a játéktérre, a rend helyreállításáig 18 percig állt a játék) miatt 150 000 forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezi.

Olvasói sztorik