NB I

Jamaicai válogatottal tárgyal a Fradi

A Bundesliga 2-ből érkezhet új futballista a Ferencvárosba. A 31 éves Daniel Gordon Dortmundban született, ötször szerepelt a jamaicai nemzeti csapatban.

A Rangadó.hu értesülései szerint Németországból igyekszik megerősíteni a keretét a magyar bajnok . Daniel Gordon, a másodosztályban szereplő Karsruhe játékosa, védőként és védekező középpályásként is bevethető. A Dortmundban született, 194 centis óriás játszott Bochumban, a Borussia első és második csapatában, majd Oberhausen és Frankfurt (FSV) érintésével kötött ki a Karlsruhe együttesében.

A jamaicai válogatottban öt alkalommal pályára lépő Gordon tavaly augusztusban szenvedett térdsérülést, ennek tudható be, hogy ebben a bajnoki évadban mindössze öt meccse van. A korábbi idényekben csapata meghatározó labdarúgójának számított, 27, 30 és 27 találkozón szerepelt.

A mértékadó Transfermarkt.de oldal 600 ezer euróra, vagyis 188 millió forintra teszi Daniel Gordon értékét, ennél többre (800 000) csak tavaly júliusban taksálták.

Nyilvánvaló, a Ferencvárost meg kell erősíteni ahhoz, hogy maradandót alkothasson a nemzetközi porondon, információink szerint ebbe a vonulatba illeszkedne bele a rutinos jamaicai futballista.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik