NB I

Megműtötték az Újpest csatárát

Perovics Belgiumban lábadozik.

Mint ismert, Mihailo Perovics a montenegrói válogatott színeiben, a Grúzia elleni U19-es mérkőzés alkalmával, egy rossz lépést követően keresztszalag-szakadást szenvedett. Az Újpest csatára a magyar élvonalban utoljára december 1-jén lépett pályára, akkor a Puskás Akadémia otthonában játszottak döntetlent – írja az újpestiek honlapja.

– A műtét után nagyon fáradt voltam, és erős fájdalmaim is voltak – mondta az ujpestfc.hu-nak Perovics, akit telefonon értek utol. – Ma már egy kicsit jobban érzem magam, de azért még hasznát veszem a fájdalomcsillapítóknak. Örülök neki, hogy a műtét után másnap már átszállíthattak a rehabilitációs helyre. Itt minden erőmmel azon leszek, hogy mihamarabb felépüljek, és újra a pályán erősíthessem a csapatot.

Perovics pénteken utazott Antwerpenbe, ahol sérült térdét még aznap megműtötték. Az orvosok beszámolója alapján a beavatkozás jól sikerült, így a játékost már szombaton Sint-Truidenbe szállíthatták, ahol a szakemberek mihamarabb el tudják kezdeni rehabilitációját.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik