NB I

Korcsmár külön edz, Grúz visszatért a Vasasba

Czvitkovics visszatérésére is van esély, Osváth viszont ebben a szezonban már nem játszik bajnokit.

A Vasas FC hétfőn megkezdte a tíznapos – jövő hét szerdáig tartó – pihenőnapok nélküli folyamatos munkát – írja a klubhonlapbeszámolója.

Szombaton az Újpestet fogadja a csapat az Illovszky-stadionban. Ezt követően már kedden Sopronba utazik, hogy szerdán pihentebben lépjen pályára a Haladás elleni bajnokin.

Jó hír az együttesnek, hogy hosszú kihagyás után Grúz Tamás ismét teljes értékű munkát végez. Jól halad Czvitkovics Péter és Osváth Attila rehabilitációja. Előbbi pályára lépésére az utolsó három fordulóban kínálkozik esély, ám utóbbi játékoséra szinte bizonyos, hogy nem, mivel orvosai nem akarják erőltetni, nehogy rásérüljön operált lábára.

Kevésbé örömteli viszont, hogy a belső védő Korcsmár Zsolt egy rúgást kapott a múlt hét csütörtöki, 4-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen, így egyelőre külön futásokat végez. Értelemszerűen Nagy Gergely, Hangya Szilveszter és Vida Máté, az U21-es válogatottbeli elfoglaltságaik miatt még nem edzettek együtt a csapattal. Ellenben három U19-es labdarúgó, akik a Vác ellen bemutatkoztak a felnőtt csapatban, Tóth Olivér, Kleisz Márk (mindketten kezdők voltak és jól helytálltak), valamint a múlt hét csütörtökén csereként beálló Micsinai Miklós, szintén továbbra is együtt edz a csapattal.

Olvasói sztorik