NB I

Éremmel költözne haza az MTK

Teodoru Vaszilisz elmondta, hátrány, hogy nem játszhatnak otthon, de cél a dobogó.

A válogatott szünet után megkezdődik a hajrá az OTP Bank Ligában. A Ferencváros már gyakorlatilag bajnok, ám ember legyen a talpán, aki meg tudja tippelni, hogy mely együttesek érnek még fel a dobogóra a Fradi mögött. Pillanatnyilag az MTK Budapest áll a második helyen, de a kiélezett csatát mutatja, hogy a hetedik Haladás hátránya is mindössze hét pont a kék-fehérek mögött.

Teodoru Vaszilisz, az MTK télen kinevezett vezetőedzője a klub honlapjánakadott hosszabb interjút, melyben a célokról is szót ejtett.

– Ami bizonyos, nagyon motiváltak vagyunk, ezt a célt tűztük ki magunk elé – válaszolt Vaszilisz arra a kérdésre, hogy összejöhet-e a dobogó a csapatnak. – A bajnokság ettől még hihetetlenül kiegyensúlyozott, a második és a hatodik helyezett pillanatok alatt helyet cserélhet egymással. Ettől még hiszek benne, hogy inkább végzünk érmes helyen, mint a középmezőnyben. Nem szabad elfelejteni, hogy nagy hátrányban vagyunk riválisainkhoz képest azzal, hogy nincs igazi hazai pályánk, de nem foglalkozunk vele különösebben, inkább igyekszünk elérni, hogy nemzetközi kupaszereplő csapat foglalhassa el méltó otthonát, az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

Olvasói sztorik