NB I

Egy perc alatt fordított és nyert a Videoton

A fehérváriak 4-1-re győztek a Csákvár ellen.
Felkészülési mérkőzés
Videoton FC – Aqvital FC Csákvár 4-1 (4-1)
Székesfehérvár
Videoton. 1. félidő: Kovácsik – Szolnoki, Vinícius, Varga B., Fejes – Simon Á. – Kovács I., Pátkai – Haraszti, Feczesin, Géresi. 2. félidő: Gyánó – Nego, Vinícius, Varga B., Szolnoki – Pölöskei Zs. – Szuljics, Heffler T., Sejben – Tischler, Soumah. Edző: Horváth Ferenc
Gólszerzők: Haraszti (9., 43.), Kovács I. (10., 34. – a másodikat tizenegyesből), illetve Kocsis (5.)

A válogatott barátságos meccse miatti bajnoki szünetben a címvédő Videoton a másodosztályú Csákvárt fogadta felkészülési mérkőzésen.

Az ötödik percben megszerezte a vezetést a Csákvár: egy szöglet után röviden szabadítottak fel a hazaiak, a labdát a félpályáról egyből a kapujuk elé ívelték a vendégek, Kocsis egyedül vehette át, és öt méterről, higgadtan a hálóba lőtt (0-1).

A kilencedik percben Haraszti a szélről középre akarta adni a labdát, de az egy védőről visszapattant elé, ő pedig 15 méterről a kapuba lőtt (1-1). A középkezdést követően Kovács István erőszakosan letámadta a csákvári védelmet, megszerezte a labdát a tizenhatos előtt, egyedül vezethette a kapusra, és nagyon szép góllal szerzett vezetést a Videotonnak (2-1).

A 33. percben Kovács Istvánt lerántották a tizenhatoson belül, a sértett higgadtan értékesítette a büntetőt (3-1). A szünet előtt Szolnoki Roland passzolt a szélről a kapu elé, ahol érkezett Haraszti, és közelről a kapuba továbbított (4-1).

A második félidő több helyzetet is hozott mindkét oldalon, de újabb gól nem született.

fotók és szöveg: vidi.hu

Olvasói sztorik