NB I

Döntetlen a Debrecen edzőmeccsén

A DVSC-TEVA a másodosztályú Balmazújváros otthonába látogatott.
Felkészülési mérkőzés
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – DVSC-TEVA 1-1 (1-1)
Balmazújváros. Játékvezető: Solymosi
DVSC: Verpecz – Nagy Z. (Kinyik, a szünetben), Máté P., Szatmári, Ferenczi J. – Djelmic (Bereczki, 60.), Sándor T. (Berdó, a szünetben / Kondás K., 60.), Tisza, Bódi – Coulibaly, Sidibe (Kulcsár T., a szünetben). Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Kovács Á. (39.), illetve Sidibe (36.)

A bajnoki szünetet kihasználva szombaton edzőmérkőzést játszott a DVSC-TEVA az NB II-ben szereplő Balmazújváros otthonában. A Lokinál elsősorban azok kaptak szerepet, akik a bajnoki találkozókon ritkábban lépnek pályára.

Nagy volt az iram, a hazai csapat ívelgetésekkel próbálkozott, Kovács Ádám háromszor is kapura fejelhetett, de vagy Verpecz István védett, vagy mellé ment a labda. Bódi Ádámnak volt egy ígéretes próbálkozása 16 méterről, ami nem sokkal kerülte el a kaput, illetve egy beadás után Adamo Coulibaly középről lőhetett, de nem találta el jól a labdát, így odalett a lehetőség.

A 36. percben vezetést szerzett a DVSC: egy lepattanót Ibrahima Sidibe vágott nyolc méterről a hálóba. Ezután a Balmazújvárosnak volt egy nagy helyzete, majd egyenlíteni is tudott, amikor Belényesi adott középre, Kovács Ádám pedig közelről beverte (1-1).

A szünet után egy jó ideig mezőnyjáték folyt a pályán, helyzetek nem alakultak ki a kapuk előtt, inkább a küzdelem dominált. A hajrában azonban megélénkültek az események, mindkét csapat kidolgozott nagy lehetőségeket, csak a befejezések nem sikerültek, így maradt az eredmény – írja a DVSC honlapja.

Olvasói sztorik