NB I

Kubatov: van előttem egy lista 15 névvel, válogatottak, leigazolhatjuk őket

Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg a szurkolók bent voltak, fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények, ha bejönnek, akkor újraindul a lemez – mondta a csütörtöki ankéton a Fradi vezetője.

Csütörtökön este Kubatov Gábor és Thomas Doll részvételével szurkolói ankétot tartott a Ferencváros. Az ulloi129.hutudósításából “csemegéztünk”, amiből az is kiderül, hogy a kitiltott drukkerek büntetését pontban 19 óra 27 perckor oldották fel.

Kubatov a szurkolókkal való konfliktusról

Folynak a tárgyalások. Nem szeretném, ha a média hasznot húzna a szenvedéseinkből. Amíg bent voltak fasiszták voltak, amíg kint, addig szegények, ha bejönnek, akkor újra indul a lemez, ezért erről sokat nem fogok beszélni.

Úgy látom, hogy jelenleg 50% az esély, mi is, ők is beláttak dolgokat, mi is most gesztusokat gyakorolunk, lásd például a sas-pályázatot vagy ezt a szurkolói ankétot.

A mai nappal a kitiltásokat felfüggesztjük.

Kubatov a várható igazolásokról

Csak röviden, itt van előttem egy lista, 15 névvel, fiatalok, tehetségesek, válogatottak, akiket már több mint egy éve figyelünk, és jó esélyeink lehetnek az átigazolásokra.

Lassan feláll teljesen a játékosmegfigyelő hálózatunk, ami talán egyedülálló Magyarországon. Már nem videókat nézegetünk, mint korábban.

Kérdés, hogy tudunk-e pénzért igazolni. Azért van: Böde, Radó, Varga, Ramírez, Besic.

Kérdés volt az is, hogy itthonról ki kellene? Azért lassan már nehéz választani, hiszen vezetjük az NBI-et, a válogatott negyedét is mi adjuk.

Kubatov Albert Flóriánról és 4 milliárd forintról

Nem lesz Albert Flórián Stadion, miért: több mint 4 milliárd Ft miatt. Flóri bácsit megbecsüljük, lásd a szobor, alapítvány, kiállítás országon belül és a határokon túl.

Kubatov a kurva drága Nike mezekről

A Nike három kategóriát határoz meg, egyes, kettes és hármas. Miénk a hármas, a Hertha-é például a kettesben vannak, ez az oka. Nem tudunk diktálni nekik jelenleg.

Doll arról, hogy miért nem megy előbbre Nagy Ádám

Ádámé a hatos pozíció, ha ezt a helyet elhagyná a meccseken, akkor nagyon kinyílna a csapat, ezzel lehetőséget adnánk az ellenfélnek a gólszerzésre. Gyakorlatilag három csatáros a játékunk, miközben a szélső hátvédünk is támad, ha Ádám is felfutna, akkor óriási terület nyílna ki.

A Vasas ellen próbáltuk ki azt, hogy Ádám kicsit előrébb van, míg Gera marad hatosban, ez sem működött rosszul, hiszen a második gólt nagyon szépen készítette elő.

Doll a rossz szögletekről

Én is legalább olyan mérges vagyok, mint önök. Vannak jó rúgótechnikával rendelkező játékosaink. Gyakoroljuk is a rögzített helyzeteket az edzésen. Ez a napi formán is múlik. Én is úgy látom, hogy gyengén használjuk ki ezeket, ami azért is baj, mert könnyen egy veszélyes kontrába is belefuthatunk. Folyamatosan átbeszéljük ezeket és gyakoroljuk tovább.

Doll arról, hogy Magyarországon nő-e pénz a földből

Magyarországon vagyunk, itt nem nő a földből is pénz, mint a nagy nyugati bajnokságokban, ennek ellenére a klub nagyon nagy fejlődésen ment keresztül, mind játékoskeret, mind infrastruktúra szempontjából. Ezért nagyon hálásak lehetünk a vezetőségnek.

Amit elkezdtünk a Ligakupa győzelemmel, majd folytattunk a Magyar Kupa, Szuperkupa sikerrel, szeretnénk tovább vinni, most bajnokságot akarunk nyerni és stabilizálni a vezető szerepünket a magyar futballban.

És arra is nagyon büszkék vagyunk, hogy a Premier Leaguebe, francia első osztályba adtunk játékost, ez egy jó visszaigazolása az elvégzett munkának.

Thomas Doll a kevés cselezésről

A középpályán nem a cselezést kell erőltetni szerintem, hanem a rövid passzos játékot, a cselezés a támadórészre kell, hogy maradjon, ha középen veszítünk labdát, az nagyobb rizikót jelent.

Három harmad egy pálya, első a védekező, ott nem szabad rizikót vállalni, középen egy kicsit már igen, a támadóban aztán mindent lehet, Radó vagy Varga is nagyon sok erőt tud belevinni a támadásokba. Aki ismer, az tudja, hogy játékosként én így játszottam.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik