NB I

A nagy hajtásban nem számíthat Torghellére az MTK Budapest

A 33 éves támadó combizom-szakadás miatt három hétig biztosan nem léphet pályára.

Vezéráldozattal járt az MTK számára a DVSC legyőzése vasárnap, ugyanis az első félidő 26. percében combizom-szakadást szenvedett a csapat rutinos támadója, Torghelle Sándor. Az OTP Bank Liga menetrendje rendkívül feszített a következő időszakban, április közepéig négy bajnokit is játszanak a csapatok, a három hétre kieső vezért pedig most három hétig nélkülözniük kell a dobogóért küzdő, jelenleg második kék-fehéreknek.

– A hétvégi Debrecen elleni mérkőzésen történt meg a baj – kezdte a Rangadó.hu érdeklődésére Torghelle Sándor. – Egy rossz mozdulatot követően elszakadt a combhajlító-izmom, majdnem egy centis a szakadás. Szerdán már el is kezdtem a rehabilitációt, és körülbelül három hét pihenőt jósoltak. Folyamatosan csinálnom kell azokat a feladatokat, amit előír a fizioterapeuta, illetve eljárok különféle kezelésekre is, amelyek segítik a felépülést. Sajnálom, hogy a sűrű program alatt nem tudok most pályára lépni, de szeretnék mielőbb újra a csapat segítségére lenni.

A rutinos csatár a Rangadó.hu-nak a múlt héten elmondta, a DVSC elleni meccset megelőzően a Haladás ellen éppen izomfáradtság miatt nem lépett pályára, és elképzelhetőnek tartja, hogy a mostani szakadás annak a szövődménye.

– Valószínűleg közrejátszott a mostani sérülésben. Bizonyára ez a szakadás annak a következménye, amiért akkor kihagytam azt a meccset – mondta Torghelle Sándor.

Olvasói sztorik