NB I

Király Gábor elégedetlen csapata hozzáállásával

Csupán három pontot szereztek a szombathelyiek márciusban.

Nem zárt eredményes hónapot az NB I-es Haladás. Király Gáborék a márciusban megrendezett négy mérkőzésükből hármat elveszítettek, mellette pedig egy győzelmet arattak.

A kapus a kiralygabor.eu oldalon hangot is adott nemtetszésének, és elmondta, hogy a sérülések és eltiltások is nehezítették a dolgukat néhány találkozón. Véleménye szerint azonban a legutóbbi két bajnoki mérkőzésen a megfelelő hozzáállás sem volt meg a játékosokban, ezen mindenképpen javítaniuk kell a hátralévő fordulókban.

– Mindenki tudja a feladatát, azt, hogy miben kell javulnia, és hogy miben hibázott. Megvan mindenkinek a saját felelőssége a csapaton belül és ennek megfelelően kell továbbdolgozni – tette hozzá a 101-szeres válogatott kapus, aki vasárnap már csatlakozott is a Bernd Storck keretéhez Telkiben, hogy elkezdjék a felkészülést a Horvátország elleni barátságos mérkőzésre.

A magyar válogatott programja hétfőn két edzéssel folytatódik, délután 15.30-kor pedig sajtótájékoztatót tart Bernd Storck és három játékos.

Olvasói sztorik