NB I

Két meghatározó hiányzója is lehet a DVSC-nek az MTK ellen

Vasárnap az MTK a Debreceni VSC-t fogadja az OTP Bank Liga 26. fordulójában. A 39 ponttal negyedik Loki a 40 egységgel második vendége lesz – Kondás Elemér nem is számít könnyű meccsre.

– Nehéz mérkőzésre számítok, a két csapatot mindössze egy pont választja el egymástól – jegyezte meg Kondás Elemér vezetőedző a DVSC honlapjának. – Biztos vagyok benne, hogy az MTK ezúttal is fegyelmezetten fog futballozni, hiszen a dobogóra törekszenek, ahogy mi is. Csalódott vagyok, hogy az utóbbi három meccsen nem sikerült betalálni az ellenfelek kapujába, de ha a helyzeteink megvannak, akkor előbb-utóbb ismét jönnek a gólok is. Remélem, erre már vasárnap sor kerül. Most viszont jobban kell alkalmazkodni a talaj állapotához, mint múlt héten, amikor a Vasas ellen játszottunk az Illovszky-stadionban.

Ibrahima Sidibe kisebb betegséggel küszködik, ezért nem biztos, hogy pályára tud lépni az MTK ellen, míg Dusan Brkovics a Magyar Kupa-találkozón megsérült, így nagy valószínűséggel nem számíthat rá a szakmai stáb.

Olvasói sztorik