NB I

Danilovics túl van a rehabilitáció első fázisán

A Videoton lábaozó kapusának állapota gyorsan javul.

Branislav Danilovics, a Videoton szerb kölcsönkapusa még a Ferencváros elleni Magyar Kupa-találkozón szenvedett sérülést, ami után le is kellett cserélni. Azóta Kovácsik Ádám védi a fehérváriak kapuját, a Puskás Akadémiától ideiglenesen a Vidinél szereplő hálóőr pedig lábadozik.

Danilovics a műtét után néhány napot otthon lábadozott, majd ezt követően csatlakozott a csapathoz – természetesen nem abban az értelemben, hogy együtt edz a többiekkel, de a csapat ritmusát elkezdte felvenni, ami azt jelenti, hogy amikor edzése van a Vidinek, akkor ő kijön a stadionba. A rehabilitáció első fázisa elkezdődött, a sebe pedig nagyon szépen gyógyul. Elképzelhetőnek tartom, hogy a tervezettnél hamarabb is elkezdheti a rehabilitációs munka következő fázisát – mondta a vidi.hu-nak dr. Kovács Tibor, a klub orvosa.

Maga a kapus is megszólalt:

– Nagyon jó a közérzetem, jól érzem magam, és örülök, hogy nap mint nap együtt lehetek a csapattal. Nem nézek már visszafelé, a sérülésem már a múlté, csak előre tekintek, és optimistán várom, hogy elkezdhessem a komolyabb rehabilitációs munkát – nyilatkozta Danilovics.

A címlapkép a vidi.hu-ról származik.

Olvasói sztorik