NB I

Felháborodtak az Újpest szurkolói: nem kaptak jegyet a meccsre Sopronban

A Haladás cáfolja a drukkerek állításait.

A Haladás képviseletében Gyimesi Csaba biztonsági igazgató reagált az újpesti szurkolók írására a klubhonlapon.

– A vendégpénztárban a helyszínen 134 jegyet adtunk el, és miután összesen 175 vendégszurkoló belépését regisztráltuk, 41-en vettek elővételben belépőt az 500 fős szektorba. Az első jegyet 16.39-kor adtuk el, 17.30-ig 30, 17.45-ig 17, 18 óráig újabb 17 belépő fogyott el. Azaz a kezdősípszóig 64 jegyet vásároltak az Újpest-szurkolók. 19.01-kor vették az utolsó tikettet, tehát a meccskezdés után eltelt egy órában 70 jegy fogyott el. A lila-fehér drukkerek egy része azonban nem sietett a jegyvásárlással, mert rájöttek, hogy a sportcsarnoktól is látható a meccs. A vendégpénztárból tehát folyamatosan árultuk a jegyeket, aki akarta, megvehette – szó sincs arról, hogy befagyasztottuk volna a vásárlást. Miért is tettük volna, amikor a vendégszektorban még bőven volt hely, emellett a klub számára fontos a jegybevétel – mondta Gyimesi Csaba.

Korábban

Kiakadtak az újpesti szurkolók! A felháborodásuk teljesen helytálló, hiszen a hét végi Haladás–Újpest NB I-es mérkőzés előtt, amelyet Sopronban rendeztek, a jegypénztárnál hosszú ideig vártak arra, hogy belépőt vehessenek. Azonban egyszer csak azt mondták nekik, elfogytak a jegyek… – írja a Blikk.

A ViolityFidelity szurkolócsoport az alábbi bejegyzést tette közzé a Facebookon:

„Bőven a mérkőzés kezdete előtt megérkeztek a szurkolóink a hűség városába. Már akkor hosszú sorokba voltak a vendégszektornál. A mieinket egy mobilpénztár várta és egy pénztárosnő… A jegyeket nagyon lassan és körülményesen nyomtatták ki. Majd amikor még bőven voltak szurkolók, akik nem jutottak be, egyszer csak szóltak: nincs több jegy! Ezért intézi el az ember a munkahelyén a szabadnapot? Ezért utazik az ember oda-vissza több száz kilométert? Szerencse a bajban, hogy a stadion mellett volt egy kosárlabdapálya és annak a lelátójáról belehetett látni a pályára.”

Olvasói sztorik