NB I

Autóbalesetet szenvedtek a Békéscsaba-Fradi meccs játékvezetői

FRISSÍTVE

A találkozó játékvezetője megérkezett a meccs helyszínére, a mérkőzés jegyzőkönyve szerint a mérkőzést Pintér Csaba vezeti. Segítői Horváth Róbert, Kormányos Gábor lesznek – írja a Fradi hivatalos honlapja .

A korábbi kiváló játékvezető, a mérkőzés jelenlegi ellenőre, Vágner László a Fradimediának elmondta: valóban baleset érte a meccs bírói stábját, de az összecsapás játékvezetője nem változott, az eredetileg kijelölt Pintér Csaba vezeti le az összecsapást. Balesetet szenvedett asszisztenseit kórházba kellett szállítani, de szerencsére nincsenek súlyos sérülések, ennek ellenére őket pótolni kellett. A helyettesítést megoldó asszisztensek is jogosultak természetesen arra, hogy közreműködjenek a mérkőzés megfelelő lebonyolításában.


Akár csúszhat is a kezdés a 18 órakor kezdődő összecsapáson.

Sajnálatos változás történik a játékvezetők személyében – mivel a Békéscsabára indult Pintér Csaba, Viszokai László és Becséri Gergely autóbalesetet szenvedett. Jelen pillanatban az új játékvezetők kijelölése és küldése van folyamatban. A Békéscsaba 1912 Előre ezúton fejezi ki sajnálatát és mielőbbi felépülést kíván sporttársainknak! – írja a Békéscsaba Facebook oldala.

Arról, hogy sikerült-e megtalálni az új játékvezetőket, nincs információ.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik