NB I

Punosevacnak tetszenek az új stadionok

A Békéscsaba légiósa a Honvédnál eltöltött fél évről nem nyilatkozik, de az élvonalról jó véleménye van.

Kapcsolódó cikkek

Bratislav Punosevac a Bp. Honvéd korábbi “kilences igazolásainak” egyike volt. Azok közé tartozott, akik a légióstömegből is többé-kevésbé a csapatba tudták verekedni magukat (11 bajnokin játszott, Elezt leszámítva a maradék hét közül egyik sem szerepelt négynél többször), de a nyáron nyolc társához hasonlóan ő is távozott Budapestről – egyes vélemények szerint az ő szerződésbontásában az újonnan bevezetett légióskvóta is szerepet játszott. Az NB I-ben azonban megragadt, a frissen feljutó Békéscsaba szemelte ki a Partizan-nevelésű, Japánban és Romániában is megforduló támadót.

– A Budapest Honvédnál eltöltött fél évemről nem szeretnék nyilatkozni, így arról sem, hogy milyen érzés volt nyolc másik társsal együtt sajtótájékoztatón ülni – kezdte a Rangadó.hu kérdésére Bratislav Punosevac. – Az ügynököm segített abban, hogy oda kerüljek, de jelen pillanatban ez most nem is fontos. A Honvéd a múltam, a Békéscsaba a jelenem. Ezzel együtt is sok szerencsét kívánok nekik.

– Amit én tapasztalok a magyar bajnokságból, az alapján elég jó a színvonal és a körítés is. A stadionok többnyire szépek és teljesen újak. A szomszédos szerb ligával azonban nem tudom összehasonlítani, mert az elmúlt években más országokban játszottam. Az azonban bizonyos, hogy kiváló játékosok alkotják az NB I-et, meg sem tudnám hirtelen mondani, melyikük a legjobb – méltatta pontvadászatunkat a 28 éves szerb.

A télen olyan hírek is felröppentek, hogy a csapat téli erősítései miatt Punosevac esetleg távozik Békéscsabáról.

– 2017 júniusáig, vagyis még több mint egy évig szól a szerződésem a Békéscsabával. Nem gondolkodom, nem is gondolkodhatom a csapatváltáson, jól érzem magam itt. A legjobbunkat igyekezzük nyújtani, hogy sikerüljön kiharcolni a bent maradást, de iszonyatosan nehéz dolgunk lesz – vélekedett a támadó.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik