NB I

Ciki bácsi visszahozza az MTK-stílust

Ramos és Varga Szabolcs sérülés miatt nem játszhat a Békéscsaba ellen.

A Békéscsabát fogadja szombaton 15.30-tól az MTK együttese az NB I 22. fordulójában. A budapestiek honlapjabeharangozóval készül az összecsapásra, ebben pedig a csapat egészét érintő témákat is feszegetnek.

Ahogy írják, vegyes érzelmekkel távozott a múlt heti, újpesti 1-1 után az MTK újdonsült szakvezetője, Teodoru Vaszilisz. Az eredménynek jónak mondható, „ugyanakkor Torghelle Sándor gólján kívül érdemi támadófocira eddig nem mutatkozott példa. Ciki bácsi minden bizonnyal visszahozza a játékosok fejébe, lábaikba az MTK-stílust, addig viszont fontos lenne pontokat gyűjteni, erre pedig tökéletes alkalom nyílik, hazai pályán Zoran Szpisljak csapata ellen” – írják.

Hiányzói is lesznek az MTK-nak: a honlap szerint a Poór Patrik vezette védelemhez nem szükséges hozzányúlni, megfontolandó azonban a középpálya átalakítása. Thiam és Vass labdabiztos, így inkább a támadószekcióban lehetne váltani: Strestík helyén érdemes lenne Hrepka Ádámot kipróbálni. Ramos és Varga Szabolcs sérülés miatt nem tudják vállalni a játékot, de az ősszel kidőlő Hrepka visszatérése épp időszerű.

Olvasói sztorik