NB I

Ferenczi mellett egy 21 éves játékosért rajonganak a Vasasnál

Ádám Martin már három éve a csapat felnőttcsapat keretéhez tartozik, a Haladás legyőzésében kulcsszerepe volt.

Nem túlzás azt állítani, hogy 21 éves erőcsatár talán egyik legjobb mérkőzése volt a szombati, amióta – több mint 3 éve – a Vasas felnőtt keretéhez tartozik, pedig ez idő alatt lőtt emlékezetes bombagólokat, szerzett győzelmet érő találatokat és mesterhármast is – írja a Vasas hivatalos honlapja.

– Igen, nagyszerű, boldog érzés tölt el még most is, ha a találkozóra gondolok. Külön szeretnék gratulálni példaképemnek, Ferenczi Istvánnak, aki csodálatos sportember. Ha hiszed, ha nem, éreztem, amikor beállt, hogy be fog találni a Haladás kapujába. Köszönöm neki és minden csapattársamnak ezt a sikert. A pályán egy pillanatig sem fordult meg a fejemben, hogy elveszíthetjük ezt a mérkőzést, úgy érzem folyamatosan kézben tartottuk az irányítást, még ha ellenfelünk eddigi eredményei alapján a dobogó közelében is van – mondta a játékos.

A honlap emlékezetet rá, hogy Ádámnak nyáron majdnem abba kellett hagynia az élsportot.

– Én is úgy éreztem, hogy jól ment a játék. Ugye a Debrecen ellen sajnos 5 sárgalapos eltiltásom miatt nem játszhattam, és most itt volt a lehetőségem a bizonyításra és boldog vagyok, hogy élni tudtam vele. Sokat számított a szurkolók bíztatása is már hét közben. Többen üzentek nekem, hogy kis túlzással „csak benned bízunk elöl”. Ezért is igyekeztem nagyon, hogy meg tudjak felelni az elvárásoknak.

Olvasói sztorik