NB I

Hiába az ígéret, buszoztatják a fradistákat Kispestre

Marad a szigor.

Hiába volt rá ígéret, hogy elfelejtik ezt, hiába állapodtak meg ebben a döntéshozók is, hiába került be a törvényjavaslatba is, amiről végül nem szavaztak, az érthetetlen gyakorlat folytatódik – írja az ulloi129.hu portál a hétvégi Honvéd–Ferencváros rangadó előtt.

Bár az elmúlt szezonban már normál minősítést kapott a korábbi tapasztalatokra hivatkozva a Honvéd–Fradi mérkőzés, most ismét kiemeltnek nyilvánította azt a rendőrség. Az FTC szurkolói számára az MLSZ-kártyák nem érvényesek a bajnokira, a helyszínen pedig jegyet már nem lehet venni. Előre a nézőcsúcsért…

A Honvéd-drukkerek számára egy ideje már egyáltalán nem kötelező az MLSZ-kártya.

„A meccsbelépővel rendelkező FTC-szurkolók a Groupama Aréna előtti területről szervezetten, bérelt BKV-buszokkal utazhatnak a Bozsik Stadion vendégkapujához. Szombaton 16.00-tól lehet gyülekezni, a járatok pedig 16.30-kor indulnak a Groupama Arénától, majd a mérkőzést követően oda szállítják vissza drukkereinket. A helyszínen már nem lehet vendégbelépőt kapni, a mérkőzésre pedig csak azokat a Fradi-szurkolókat engedik be, akik a Groupama Arénától induló buszokkal érkeznek meg Kispestre.” – tájékoztatott a Ferencváros hivatalos honlapja.

Olvasói sztorik