NB I

Újpesten találta meg Király helyettesét Bernd Storck

Puskás meccsre kisvasúttal megy a kapitány? Vélemény.

Kapcsolódó cikkek

Íme, a Rangadó.hu tényfeltáró és mélyelemző szakcsoportjának jelentése, melyet a Bernd Storck és Andreas Möller kontra újpesti biztonsági intézkedések eset alapos tanulmányozása után készítettünk el. Az ügy legfontosabb tanulságai és lehetséges magyarázatai, csak itt, csak most, tíz pontban!

1. Meg van oldva Király Gábor helyettesítése a válogatottnál! Azon a kapuson, aki nem engedi be a kapitányt a stadionba, holtbiztos, hogy Cristiano Ronaldo se fog túljutni.
2. Amennyiben az intézkedő rendőrök részéről Bernd Storckék arrébb tessékelésénél elhangzott a „menjünk tovább, nincs itt semmi látnivaló!” mondat, az a magyar bajnokság szomorú, de feljegyzendő mottója, egyben rezüméje volt.
3. Ne legyünk túl optimisták az Eb előtt. Ha a válogatott szakmai agytrösztje két walkie-talkie-s biztonsági ürgével szemben sem tudja kitalálni a helyes taktikát, mit akarunk Izland ellen?
4. Bernd Storck és Andreas Möller a rendszám-regisztráció elleni tiltakozásképp eleve be se akart menni, csak demonstratívan megfordult a parkolóban, direkt.
5. A bűnös kapuőrről azóta a gyors lefolyású újpesti vizsgálat kiderítette, hogy az anyja egy Fradi-drukker vénaszkenner-árus baloldali román kulák szeretője volt. Bevallotta.

6. Kormányzati szinten már megtörtént az intézkedés, a következő meccsre, bárhová is akar menni Bernd Storck, kisvasút szállítja. Különösen Felcsútra.
7. A következő mérkőzésre garantáltan minden Bernd Storck névre érkező regisztrációt elfogadnak a Megyeri úton, a 2453 nézőből 1730-at fognak így hívni, a többi balek fizet.

8. Remélhetőleg a kapitány válogatási elveit nem befolyásolják olyan apróságok, hogy meg tudja-e nézni az adott játékost egy bajnokin, mert még pár ilyen határozott fellépés és a magyar csapat nyolc emberrel áll ki az első csoportmeccsre.
9. A Megyeri úton titokban már vésik az emléktáblát: „Itt verte vissza hősiesen Balogh II Elemér a komplett német támadósor összes próbálkozását!”
10. Reménykedjünk, hogy a magyar válogatott franciaországi akkreditációját nem az újpesti menedzsment intézi.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik