NB I

Lemondott a Honvéd a Puskás-termékekről

A Bp. Honvéd a jövőben nem árul semmi olyat, amin Puskás Ferenc neve látható, s amiből az Öcsi bácsi hagyatékát kezelő cég profitál.

Mindezt a Borsnakmegerősítette George F. Hemingway kispesti klubtulaj.

Amióta kiderült, hogy a Puskás-értékek Felcsútra kerülnek, holott az életében sosem járt ott, s nem pedig Kispestre, miközben soha más magyar csapatban nem szerepelt, éles ellentét alakult ki a Honvéd és Felcsút között. Ennek része volt például, hogy a Puskás FC sajtófőnöke, Szöllősi György levetetett egy molinót a két csapat meccsén, mivel azon a fővárosi drukkerek Puskás, Kispest, Hungary felirattal jelezték, mit gondolnak a felcsúti birtoklási őrületről. Aztán azzal folytatódott az ügy, hogy Szöllősi az általa szerkesztett FourFourTwo magazinban megjelentetett egy publicisztikát, ami arról szólt, hogy épp a Honvéd akarja kisajátítani Puskást.

Emiatt Hemingway pert indított, de a minap elbukta. Ekkor tudta meg, hogy a Puskas.com Kft. 47 száza­lékos tulajdonosa Szöllősi, aki tehát maga is érdekelt abban, hogy a Puskás név minél inkább jövedelmezzen.

– Azokat a termékeket, amelyeknek a hasznából Szöllősi is részesül, a Honvéd ellen intézett gyalázatos támadása miatt a Honvéd ezentúl nem forgalmazza. Miután a Puskás-védjegyet levédette ez a kft., a Honvéd egy fillért nem kap az eladott termékekből – rögzítette a klubtulaj.

A lap kereste Szöllősi Györgyöt is, de a Magyar Sportújságíró Szövetség elnökeként külföldön tartózkodik.

Olvasói sztorik