NB I

Kiütötte az NB II-es dobogóst a Puskás Akadémia

6-0-s győzelemmel hangolt a bajnoki rajtra a Felcsút.
Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC – Budaörsi SC 6-0 (2-0)
Felcsút
Puskás FC: Pogacsics (Pajovic, 55.) – Pauljevic (Mészáros D., 62.), Fiola (Tar, 62.), Kelic (Lipcsei, 62.), Forró (Dinjar (62.) – Zsidai (Polonkai, 62.), Márkvárt (Nagy Zs., 62.) – Lopa (Mészáros K., 62.), Csurko (Bacelic-Grgic, a szünetben), Pekár (Zsótér, 62.) – Sallai (Castillion, 62.). Edző: Robert Jarni
Gólszerzők: Sallai (15.), Csurko (30.), Mészáros K.(70., 83.), Gál (öngól 74.), Bacelic-Grgic (80.)

A Puskás Akadémia FC szombat délután hazai környezetben 6-0-ra legyőzte Budaörs NB II-es csapatát. Egy percig sem forgott veszélyben Robert Jarni legénységének sikere, végig magabiztos, fegyelmezett, szervezett játékot produkált a bajnoki főpróbán a csapat. A PAFC a téli felkészülés során játszott hat találkozójából mindössze egyet veszített el, öt alkalommal győztesen hagyta el a pályát.

– Fantasztikusan jól játszott ma a csapatom. Végig mi irányítottuk, diktáltuk a tempót és az iramot. A védekezésünk kiválóan működött, ráadásul az első perctől kezdve nagy nyomás alatt tartottuk a budaörsieket. Örülök neki, hogy a második játékrészben a sorcserét követően is tartottuk az első félidei tempót. Kellően agresszív volt a társaság, rátettek még egy lapáttal és rúgtak még négy gólt. Nagyon sajnálom, hogy a mai meccsért még nem osztottak bajnoki pontokat, ha így játszunk a jövő héten, ahogy ma, nem lesz problémánk – értékelt a puskasakademia.hu-nak a lefújást követően Robert Jarni vezetőedző.

Olvasói sztorik