NB I

Visszavágott a Debrecen a Videotonnak

A 3-1-es vereségre 2-1-es győzelem volt a válasz.
Felkészülési mérkőzés
Videoton FC – Debreceni VSC-TEVA 1-2 (1-2)
Székesfehérvár
Videoton: Kovácsik – Szolnoki, Vinicius, Fejes, Sejben – Tischler, Soumah, Paudits, Kiprich – Varga B., Kovács S. Edző: Horváth Ferenc
DVSC: Radosevics (Deczki 76.) – Lázár P., Mészáros, Brkovics (Kinyik, a szünetben), Korhut (Kondás, a szünetben) – Bódi (Berdó 60.), Jovanovics, Holman (Kulcsár, a szünetben), Szakály (Sándor T., a szünetben) – Horváth Zs., Takács (Kertész 60., Bereczki 76.) Edző: Kondás Elemér
Gólszerzők: Paudits (8.), illetve Horváth Zs. ( 11.), Bódi (43.)

A szombati második, Székesfehérváron rendezett Videoton–Debrecen edzőmérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, de nem sokkal később Horváth Zsolt révén egyenlített a Loki. Ezután Takács Tamás, Lázár Pál és Horváth Zsolt előtt is adódott lehetőség. A 43. percben átvették a vezetést a vendégek: Bódi Ádám 22 méterről végzett el szabadrúgást, aki a labdát a jobb felső sarokba tekerte – derült ki a debreceni klubhonlaptudósításából.

Az 53. percben nagy vendéglehetőség maradt ki: Kulcsár Tamás ment el a bal oldalon, Horváth Zsolthoz passzolt, aki kapura lőtt, de a Videoton kapusa nagyot védett. Ezután Kondás Kristóf lőtt élesen kapura a bal oldalról, a védők azonban a gólvonalnál felszabadítottak. A 76. percben Kertész Tamás egy ütközés során megsérült, le kellett cserélni, helyén Bereczki Dániel folytatta, és beállt a DVSC fiatal kapusa, Deczki Máté is Bozidar Radosevics helyére, akinek egyébként nem sok dolga akadt, egyszer kellett védenie.

A végén még Kulcsár Tamásnak volt egy nagy helyzete, kapásból, belsővel lőtt, de a kapus a védett, így maradt az eredmény. A DVSC-TEVA tehát a 3-1-es vereség után a második meccsen 2-1-re nyert a Videoton ellen.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik