NB I

Takács Tamás a Debrecenhez igazolt

Négyéves szerződést kötött az együttessel a Diósgyőrből távozó támadó.

Kapcsolódó cikkek

Ahogy azt a Rangadó.hu csütörtökön már megírta, megegyezett a Debreceni VSC-vel a Diósgyőr támadója, Takács Tamás. A klubhonlapbeszámolójából kiderül, a 196 centi magas támadóval négyéves szerződést kötött az együttes.

A támadó februárban lesz 25 éves. A szerb első osztályú OFK Belgrádból igazolt 21 évesen a Szigetszentmiklós csapatához, ahol 32 mérkőzésen lépett pályára és 13 gólt szerzett. Másfél évvel ezelőtt leigazolta a Diósgyőr, ahol 26 NB I-es bajnokin szerepelt, öt gólt szerzett és négy gólpasszt adott. Még abban az idényben a Ligakupában négy, a Magyar Kupában három találatot jegyzett, tehát elmondható, hogy az első éve a magyar élvonalban jól sikerült. Az idei szezon eddig nem alakult jól számára, hiszen 11 alkalommal kapott szerepet, jobbára csereként, és nem az eredeti posztján, belső csatárként, hanem szélsőként számítottak rá.

Takács termete ellenére a magyar mezőny egyik leggyorsabb játékosa. A DVSC már nyáron szerette volna leigazolni, akkor a DVTK nem engedte el, most sikerült megállapodni a két klub vezetőinek az átigazolással kapcsolatban.

Olvasói sztorik