NB I

Siófoki ötös Véber György csapatának

Felkészülési mérkőzés
BFC Siófok – Rákosmente KSK 5-0 (2-0)
Siófok: Gábor P. – Baksa, Bognár, Tamás L., Farkas, Nagy D., Gál, Berki, Gréczi, Elek, Murka. Cserék: Kis T., Czingráber, Futó, Szilágyi, Mogyorósi, Kovács D., Kozma, Körmendy. Edző: Goran Kopunovics
Gólszerzők: Gréczi (10.), Berki (18., 74.), Kozma (70.), Kovács D. (85.)

A másodosztályú BFC Siófok szerdán lejátszotta negyedik felkészülési mérkőzését, az ellenfél a Véber György által irányított Rákosmente KSK volt – számolt be a somogyi klub honlapja.

A találkozót jól kezdték a hazaiak, már a 10. percben megszerezték a vezetést: Elek és Gréczi kényszerítőzött a vendég 16-oson belül, majd Gréczi lőtt Szűcs Lajos hálójába (1-0). A 18. percben növelni tudták előnyüket a siófokiak: egy szögletet követően a kipattanót Berki lőtte laposan a kapuba (2-0).

A második játékrészben is a hazai csapat dominált, a 70. percben Kozma szépségdíjas gólja hozta meg a harmadik találatot: a 16-os bal sarkához közelítve, mintegy 20 méterről lőtte ki a hosszú felső sarkot (3-0). A 74. percben Berki megszerezte második, csapata negyedik gólját: Futó passzolt be egy remek labdát két ember között a védők mögé, Berki egy az egyben vihette a kapusra, majd higgadtan passzolt a hálóba (4-0). A 85. percben a fiatal Vasas Kubalás Kovács Dávid szerezte meg a végeredményt jelentő utolsó találatot: az RKSK 16-osának jobb oldalán kapott egy labdát, amit a hosszú felső sarokba lőtt (5-0).

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik