NB I

Kispesti győzelem az Óbuda ellen

Egy félidőt tíz emberrel játszott, de így is nyert a Honvéd.
Felkészülési mérkőzés
Bp. Honvéd – III. Kerületi TVE 4-2 (2-1)
Bozsik-stadion
Honvéd: Nagy S. – Botka, Lovrics, Ignjatovics, Baráth, Szilágyi, Nagy G., Kamber, Hidi, Holender, Youla. 2. félidő: Vereckey, King, Erdős, Bobál, Fehér, Gazdag, Prosser, Vasziljevics, Constantinescu, Kovács D. Edző: Marco Rossi
Kispesti gólszerzők: Holender (10.), Kamber (41.), Kovács D. (50., 72.)

A III. Kerület csapatával játszott szerda délben edzőmeccset a Bp. Honvéd a Bozsik-stadionban.

A kispesti együttes a tizedik percben szerezte meg a vezetést egy gyönyörű kontra végén: Holender lőtt ballal a kapuba (1-0). Az óbudai együttes hat perccel később egy jól eltalált szabadrúgással egyenlített (1-1), de még a félidő végén visszavette a Honvéd a vezetést: Holender ezúttal előkészítőként jeleskedett, Kamber pedig értékesítette a ziccert (2-1) – derült ki a kispestiek Facebook-oldalának tudósításából.

Öt perc telt el a második félidőből, majd Kovács Dániel is bevette az ellenfél kapuját – ezzel már 3-1-re vezetett a sorcsere után csak tíz emberrel játszó Honvéd. Alig egy percen belül válaszoltak a vendégek (3-2), azonban a hajrába érve Kovács újfent eredményes volt, így ismét kettő lett közte (4-2). Ezután az eredmény már nem változott, nyert az élvonalbeli együttes a harmadosztályú ellenfél ellen.

További hír, hogy Marku Kristi a Honvédtól az albán Flamurtari Vlore csapatához igazolt. A 2014-ben Kispestre igazolt védő nyolc NB I-es mérkőzést játszott a csapat színeiben.

Olvasói sztorik