NB I

Gólpasszt adott Angliában – napokon belül eldőlhet Prosser sorsa

A Reading edzője jókat mondott róla; most az angol másodosztályú csapatnál pattog a labda.

Kapcsolódó cikkek

Az NB I-es Honvéd játékosa, Prosser Dániel egy hetet töltött Angliában, a fiatal támadót a másodosztályú Reading FC invitálta próbajátékra. A hazatérő csatárral a hétfői edzés után beszélgetett a klubhonlap.

– Az első csapattal edzettem, és játszottam egy felkészülési mérkőzést is a Watford ellen, ahol többnyire olyan játékosok voltak, akik már játszottak a Premier League-ben. Kikaptunk ugyan 3-2-re, gólt nem szereztem, de egy gólpasszt adtam. Úgy érzem jól ment a játék, az edző is megdicsért a meccs után – mesélte Prosser.

– Abszolút profi körülmények fogadtak. Egy szállodában laktam, a városból nem láttam sokat, de nem is városnézésre mentem. Kitűnő talajú pályák voltak, minden igényt kielégítő regenerációs központ, konditerem fogadott, szóval minden nagyon jó volt. Szabadidőmben pihentem és nyomon követtem az itthoni eseményeket. Szombaton este értem haza, vasárnap egy kicsit pihentem, hétfőn pedig edzettem a Goldball-pályán. Amint említettem az edző jókat mondott rólam. Az elkövetkezendő napokban eldől, hogy a játékom milyen mértékben keltett érdeklődést a Reading vezetőiben – tette hozzá.

Olvasói sztorik