NB I

Második félidei gólokkal győzött a Paks Szigetszentmiklóson

Mind a négy gólt B betűs játékos szerezte.

Szigetszentmiklós–Paksi FC 1-3 (1-1)

Felkészülési mérkőzés, Szigetszentmiklós, 50 néző.
Szigetszentmiklós: Vajda – Gubacsi (Puskás), Benkő-Bíró, Kovács J., Horváth P. (Gulyás) – Balázs R. (Irmes), Barna, Hevesi-Tóth, Szepessy – Vólent, Szabó B. Vezetőedző: Vágó Attila.
Paks, 1. félidő: Molnár P. – Bagó, Asztalos, Szekszárdi, Báló – Kesztyűs, Nagy R., Balázs Zs., Kővári – Bajner, Hahn. 2. félidő: Molnár P. – Székely, Kulcsár D., Gévay, Rodenbücher – Szabó J., Papp, Bertus, Kecskés – Koltai, Barta. Vezetőedző: Csertői Aurél.
Gólszerzők: Balázs R., ill. Balázs Zs., Bertus, Bartha.

A szombati felkészülési meccsdömping mintegy felvezetéseként az NB II-es Szigetszentmiklós 11 órától fogadta az NB I-es Paksot. Változatos első félidő után 3–1-re nyert a vendégcsapat.

Egy védelmi megingást kihasználva az első félidő közepén vezetést szerzett a Paks: Balázs Zsolt fejelte az SZTK kapujába a labdát. A hátrányt azonban még a szünet előtt sikerült ledolgoznia a hazaiaknak, amikor Balázs Richárd éles szögből a kapuba lőtt.

A fordulás után aztán egy erősen vitatható gól született. Bertus ívelt középre a jobb oldalról, nem ért hozzá senki, ám a berobbanó csatárok az SZTK honlapja szerint lesen voltak, és ezzel alaposan megzavarták Vajdát a helyezkedésben, így a labda a kapu jobb oldalában kötött ki. A hajrában még Bartha László is eredményes volt, így a Paks 3–1-re nyert.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik