NB I

Holman-góllal győzött a Debrecen

A DVSC-TEVA 2-0-ra nyert a Zemplín Michalovce elleni edzőmérkőzésen.

DVSC-TEVA–MFK Zemplín Michalovce (szlovák) 2-0 (1-0)

Felkészülési mérkőzés, Debrecen.
DVSC: Verpecz (Deczki 78.) – Lázár, Szatmári, Mészáros (Kinyik 69.), Barna – Bereczki, Varga J. (Ludánszki 63.), Holman, Horváth Zs. (Kertész 63.) – Tisza, Coulibaly. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerzők: Holman (35.), Horváth Zs. (47.).

Szombaton újabb két felkészülési mérkőzést játszik az NB I-es Debrecen. Az első találkozón pályára lépett az új igazolás, Holman Dávid, aki pénteken írt alá a Lokihoz, az ő góljával szereztek vezetést az első félidő hajrájában a szlovákiai Zemplín Michalovce ellen. A középpályás jól érkezett Varga József beadására, és a kapuba perdített.

Az első játékrészben egyébként kimondottan nagy volt az iram és a küzdelem. A Loki játszott mezőnyfölényben, a vendégek pedig kontrákkal próbálkoztak, de egyszer sem tudtak a védőkön túljutni.

A folytatásban is hasonlóan alakult a játék képe. Már az elején növelte előnyét a Debrecen, méghozzá egy szép góllal: Adamo Coulibaly kiugratta a védők közül kilépő Horváth Zsoltot, aki ballal a bal felsőbe helyezett. Ezután is voltak még lehetőségek, de újabb gól nem született – írja a debreceni honlap.

Olvasói sztorik