NB I

FOTÓ: Böde Dániel már labdás edzéseket végez

Jól halad a válogatott támadó felépülése.

Kapcsolódó cikkek

Megtartotta a beleki edzőtáborozás első edzését Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. A játékosok a közös reggeli után buszra szálltak, és mintegy tíz perc alatt el is érték azt az edzőpályát, ahol a következő napokban tréningeznek. Ugyanezen a helyen lesznek egyébként a felkészülési mérkőzések is – számolt be a klub honlapja.

Az időjárás egyelőre nem kegyes a csapathoz. A tréning során többször is erősen rákezdett az eső, a munkát azonban ez egyáltalán nem befolyásolta. A labdarúgók tökéletes minőségű, füves pályákon tréningezhettek, a gyepet egy cseppet sem viselte meg a hirtelen lezúduló vízmennyiség. Nemcsak a fű, a játékosok is remekül bírták a kiképzést. Óriási kedvvel vetették bele magukat a munkába. A bemelegítés alatt több csoportban készültek a futballisták, majd a különböző pozíciós feladatok, és egymás elleni játék során már együtt dolgoztak.

Egyedül Böde Dániel volt, aki külön végezte az edzésmunkát. Böde folyamatosan Peter Friar vezetésével gyakorolt, és továbbra is nagy lendülettel készül a visszatérésre.

A másfél órás edzés alatt a játékosok igencsak elfáradtak, de délután természetesen újabb tréning szerepel a programban.

A Böde Dánielről készült labdás fotót időközben a Ferencváros eltávolította hivatalos Facebook-oldaláról. Az ulloi129.hu portálon viszont megtalálható.

Olvasói sztorik